Home Beautify A Look Back – Street Style la 9 luni de sarcină

În curând se împlineşte o lună de când Alesia este cu noi, o lună de emoţii, provocări şi mici miracole de zi cu zi. Nu cred că am putea fi mai fericiţi, dar în fiecare zi mă surprinde cu ceva. Această primă lună cu micuţa noastră a fost atât de plină de zâmbete, plânsete, somn, trezit în miezul nopţii, încât timpul parcă s-a lungit, parcă am trăit o viaţă în toată această perioadă.
Şi totuşi, în mod ciudat, parcă doar ieri a venit pe lume, parcă alaltăieri am aflat că vom avea o fetiţă. E ciudat ce descriu, nu? Cred totuşi că mă înţelegeţi dincolo de cuvinte.
Uitându-mă înapoi, sunt foarte fericită şi recunoscătoare că o am lângă mine, dar cum poate puteţi observa – simt o uşoară melancolie pentru perioada în care am fost însărcinată. Aşa că m-am trezit de curând uitându-mă peste ultimul set de pregnancy photos. Sunt nostalgică şi fericită în acelaşi timp. Nu e un tip de baby blues trist, ci mai degrabă o împlinere să ştiu că cele 9 luni din burtică au format această minune din vieţile noastre.
Am vrut deci să marchez starea asta de nostalgie fericită cu fotografiile din acea zi de toamnă de care îmi amintesc foarte bine. Era încă plăcut afară şi am ales o ţinută simplă, albă, accesorizată cu un şal statement călduros. Întregul outfit e Stefanel, mizând pe eleganţă şi confort. Ţin minte cât de bine m-am simţit în acea după-amiază, când o plimbare în parc a fost exact ceea ce aveam nevoie. Shooting-ul a decurs în mod relaxat şi am profitat de lumina naturală pentru a marca o zi de toamnă din acea perioadă atât de interesantă a vieţii mele.
Mă voi uita mereu cu drag la pozele din perioada sarcinii, pentru că îmi aduc în minte nu momentele neapărat, cât starea asociată lor.
Vă simţiţi şi voi aşa revăzând poze dintr-o perioadă nu prea îndepărtată, dar parcă de mult încheiată? M-aş bucura să îmi povestiţi experienţa voastră pe blog, unde puteţi vedea mai multe imagini din acest set de poze. Vă aştept pe www.beautifybybeatrice.ro!

Beatrice Pantea

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook