Home Beautify Baby Proof: Cum prevenim vergeturile pe perioada sarcinii?

Întotdeauna am crezut în zicala Mens sana in corpore sano. Cu atât mai mult cu cât – de câteva luni – suntem 2 în 1. Experienţa sarcinii şi aşteptarea micuţei noastre a fost până acum plină de emoţii şi bucurii.
Am trăit pe propria mea piele greaţa şi somnolenţa despre care auzisem de la prietenele mele, dar şi multe stări despre care nu ştiam nimic înainte. Pornind de la această premisă, vreau să împărtăşesc cu voi câteva dintre experienţele prin care am trecut şi lucrurile pe care le-am aflat în această perioadă deosebită. Sper să vă fie de folos în cazul în care vă gândiţi la un copil sau vă aflaţi deja pe acest drum şi aştept să îmi scrieţi gândurile şi sfaturile voastre pe blog, pe www.beautifybyBeatrice.ro, sau pe Facebook/Instagram.
Dincolo de bucuria primului copil şi după ce am aflat că totul evoluează bine, am început să mă gândesc şi la efectele sarcinii asupra mea. Printre efectele de care mi-a fost teamă pe măsură ce corpul meu se schimba au fost vergeturile. Dermatologul meu însă a contrazis mitul că aceste urme ale sarcinii şi ale fluctuaţiilor de greutate sunt un „rău necesar şi inevitabil”. Cu puţină grijă şi o acţiune timpurie, putem preveni apariţia lor.
Mulţumită echipei Savage Beauties am avut astfel ocazia să testez linia de produse britanice Bloom and Blossom. Dacă ideea că acest beauty line este creat de două mame puternice m-a atras de la început, cu atât mai mult m-a intrigat faptul că acest brand a fost folosit şi de către Victoria Beckham şi Kate Middleton. Posh Spice, the fashion queen, and Kate, the fashion princess! Am fost deci foarte curioasă să încerc aceste produse exclusive şi nu am fost deloc dezamăgită. De la prima aplicare, mi-am simţit pielea mai fină şi mai tonifiată. Am început de atunci să le folosesc cu regularitate şi nu pot decât să vi le recomand!

Atât crema, cât şi uleiul anti-vergeturi au funcţionat de minune şi, dincolo de starea de lejeritate pe care mi-au oferit-o într-o perioadă în care deseori e greu să te simţi confortabil, a fost de la bun început un factor crucial în alegerea lor faptul că produsele nu conţin parabeni sau alte ingrediente nocive.
Încercaţi-le şi nu veţi fi dezamăgite!
Beatrice Pantea

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook