Home Beautify Bling It Up!

Perioada sărbătorilor e tot mai aproape, iar pentru noi, fetele, e mereu o ocazie perfectă de a fi puţin mai glamorous decât de obicei. Să fie atmosfera de bucurie, de magie care ne învăluie? Sau pur şi simplu faptul că suntem înconjurate de un decor extravagant, fermecate de Târgul de Crăciun şi influenţate de starea de sărbătoare perpetuă din luna decembrie?
Oricum ar fi, cu siguranţă trendurile din această toamnă se transformă în mod optim în variantele lor adaptate pentru iarnă. Astfel, roşul – culoarea toamnei 2017 – rămâne în vogă, întărit de simbolismul acestei culori pentru luna decembrie. Un ruj roşu intens (ador colecţia Fenty Beauty a Rihannei, unde lip paint-ul Stunna e un statement în sine) sau o pereche de botine ’90s style vor fi o un element greu de ignorat într-un outfit potrivit anotimpului.
Dar dincolo de energia roşului greu de omis, eu personal am o altă „ cromatică” preferată, dacă îi putem spune aşa, la care revin mereu în acest sezon. Argintiul metalic – aşa cum a fost prefigurat de case de modă precum Chanel, Miu Miu, Balenciaga şi Michael Kors în toamna acestui an – păstrează încă un loc cald în inima mea de fashion lover şi odată cu venirea iernii.
Accentele futuriste metalice se regăsesc astfel în accesorii din cele mai variate, care pot duce look-ul într-o zonă grunge, dar şi în elemente majore precum jachete oversized care îmbină un stilul revigorat al anilor ’90s cu o sofisticare ce doar strălucirea silver o poate conferi.
Combinaţiile neaşteptate cu pulovere călduroase (cu un aspect mai lejer, cozy) sau chiar cu denim pot echilibra un stil over-the-top metalic, compunând astfel un look casual creativ şi original. Totodată, asocierea în layers cu elemente de piele (diverse culori) sau dantelă scot şi mai mult în evidenţă atitudinea încrezătoare a purtătoarei.
Fie că optăm pentru o inserţie subtilă de argintiu (sau auriu, dacă preferaţi acest fel de glitz and glitter), ca de exemplu în tocurile mai robuste şi comode ale acestui sezon, ce vin să completeze o ţinută all black sau că ne simţim perfect într-un outfit deosebit ca de exemplu un silver jumpsuit, în această iarnă, haideţi să ne bucurăm şi să strălucim. Let’s bling it up, ladies!

Beatrice Pantea

Lasa un mesaj

Facebook