Home Beautify Café-concert pentru o cauză nobilă! – Un succes veritabil şi o...

Vă invitam la începutul lunii la o seară ce se anunţa a fi specială nu doar prin eleganţa sa, ci mai ales prin scopul ei caritabil: o seară gândită şi organizată de către Clubul de doamne Lions Oradea 22, o organizaţie deja recunoscută pe plan local pentru implicarea sa în aducerea fericirii în vieţile copiilor. Cei dintre voi care aţi reuşit să ajungeţi ştiţi despre ce vorbesc, iar pentru cei care de data aceasta nu au putut fi prezenţi, încercăm să vă descriem în acest spaţiu cam la ce vă puteţi aştepta de la o asemenea experienţă.
Muzica a fost sublimă. Patricia Pop Band şi Sergiu Nica au fost cei care au oferit „coloana sonoră” ideală pentru acest eveniment şi ne-au amintit că muzica live nu se poate compara cu nimic în lume.
Meniul deosebit marca Armonia Venue a completat seara, asigurând cina perfectă, „asezonată” cu vinuri de prestigiu oferite de ReWine. Un brand deja bine conturat al oraşului nostru, ReWine şi-a respectat sloganul de „Wine and More” mai mult decât oricând, remarcându-se ca sponsor principal. A oferit cauzei acestei seri întrega sumă obşinută din vânzarea sticlelor de vin din cadrul Wine Corner-ului, organizând şi în pauza dintre concerte o licitaţie pentru 3 sticle de vin de colecţie, şi toată suma adunată în urma licitaţiei a fost donată pentru tabăra de copii. Reamintim şi ceilalţi sponsori care au susţinut scopul Café-Concertului, oferind o seară plăcută celor prezenţi şi sponsorizări generoase: Simbac, Tagreti, Skin Novels şi Optic Visage Art. Astfel, Tabăra de copii cu diabet, un program recreaţional care se desfăşoară deja de 10 ani sub atenta îngrijire a personalului medical, a doamnei învăţătoare Tăut şi a membrelor Clubului, pentru copii cu vârste între 7-14 ani, este din nou un vis împlinit. Suma totală strânsă a fost de 12000 lei.
Eu personal aştept cu nerăbdare alte asemenea evenimente: ne-am simţit transpuşi în atmosfera de Crăciun! Iar această stare de bine a noastră e doar un efect secundar, mult mai neînsemnat faţă de fericirea copiilor care se vor bucura de o vacanţă frumoasă, mulţumită Clubul de doamne Lions Oradea 22, sponsorilor mari şi mici şi tuturor celor care aţi fost prezenţi! Pentru cei dintre voi care doriţi să donaţi în continuare pentru acest proiect, vă aştept cu drag cu un mesaj pe blog.

Beatrice Pantea

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook