Home Beautify Ce îmi doresc în 2017

De regulă, la început de an îmi place să stabilesc câteva obiective pe care le revizuiesc apoi în decembrie. Mi se pare că în ianuarie avem o seninătate aparte, o claritate care ne dă energie şi ne ajută să ne facem planuri. Mi se pare chiar indicat să îndrăznim să visăm cât mai mult şi chiar cred în acel „be careful what you wish for cause you might just get it”. Mie mi s-a întâmplat de multe ori să mi se îndeplinească dorinţe despre care eram convinsă că vor rămâne la stadiul de vis frumos.
În 2017, îmi doresc în primul rând mai mult timp pentru mine. Ne întâlnim cu atât de mulţi oameni şi încercăm să le fim pe plac la atât de multe persoane încât uităm să ne „reglăm conturile” cu noi înşine. Chiar vreau în acest an să mă gândesc mai mult la mine, să înţeleg exact ce îmi doresc şi să învăţ să comunic cu propria persoană. Poate sună ciudat, dar dacă staţi să reflectaţi puţin asupra acestui subiect, veţi vedea că e absolut necesar să avem un echilibru interior. Tot din ciclul „me, myself and I” este şi dorinţa de a duce sportul la un alt nivel. Dacă în 2016 am reuşit să fac mult mai multă mişcare decât am făcut vreodată, următoarea etapă constă în participarea la diverse evenimente dedicate – îndrăznesc să sper chiar şi la un semimaraton. În acelaşi timp aş vrea să îmi fac ordine şi în planul alimentar – poate voi îndrăzni să testez veganismul pe o perioadă mai îndelungată.
Mai multe rezoluţii găsiţi pe blogul meu de fashion & lifestyle, www.beautifybyBeatrice.ro, un proiect care s-a născut din dorinţa de a împărtăşi cu prietenii virtuali pasiunea mea pentru modă şi frumos în general. Împărţit în patru secţiuni (Style, Life, Body & Soul), veţi găsi pe blog descrieri ale întâmplărilor din viaţa mea, surse de inspiraţie în materie de modă şi frumuseţe, jurnale de călătorie,  impresii legate de evenimentele la care particip, dar şi mii de fotografii din cadrul shootingurilor pe care le pregătesc special pentru cititori.

Beatrice Szuhai

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook