Home Beautify Cum ne îmbrăcăm în sarcină?

Străzile sunt pline de doamne cochete cu burtici mari, iar foarte multe celebrităţi au decis să devină mămici în acest an sau anul viitor. M-am gândit aşadar că îmbrăcămintea în sarcină ar fi un subiect interesant de dezbătut. Se spune că jeanşii tăi preferaţi nu se vor mai putea încheia complet cam prin luna a şasea de sarcină, însă cu siguranţă depinde de la persoană la persoană. Eu am cunoscut femei gravide care au avut burta foarte mare încă din lunile a patra sau a cincea, la fel cum am văzut şi doamne în cazul cărora nici măcar nu se vedea că sunt însărcinate.
Din cercetările mele pot să vă recomand ceva foarte important: fiţi mândre de burtica voastră! Nu încercaţi să o ascundeţi, ci porniţi cu ideea că trebuie să vă bucuraţi de această perioadă frumoasă (şi limitată!) din viaţa unei femei. Acele nouă luni trec atât de repede încât e păcat să nu fim mândre de maternitatea noastră. Multe mămici mi-au spus că o pereche cât mai comodă de pantaloni este esenţială. Pe aceasta o puteţi combina cu diverse bluze lărguţe, maiouri sau cămăi. Puteţi opta şi pentru diverse dungi şi pattern-uri. Dungile orizontale chiar vor flata silueta femeii însărcinate, cu condiţia să fie echilibrate de un element negativ – o fustă sau o bluză uni. Nu vă fie teamă de culori şi imprimeuri – este o perioadă a vieţii în care puteţi da frâu liber creativităţii. Alegeţi modele jucăuşe, pe care poate nu le-ați purta în mod obişnuit!
Nu uitaţi că pentru mai multe articole, recomandări şi idei, vă aştept pe blogul meu de fashion & lifestyle, www.beautifybyBeatrice.ro, un proiect care s-a născut din dorinţa de a împărtăşi cu prietenele virtuale pasiunea mea pentru modă şi frumos în general. Împărţit în patru secţiuni (Style, Life, Body & Soul), veţi găsi pe blog descrieri ale întâmplărilor din viaţa mea, surse de inspiraţie în materie de modă şi frumuseţe, jurnale de călătorie,  impresii legate de evenimentele la care particip, dar şi mii de fotografii din cadrul shootingurilor pe care le pregătesc special pentru cititori.

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook