Home Beautify Cununia civilă

Week-end-ul trecut a fost unul plin de emoţie pentru mine. Mi-am schimbat numele. Am ales să sărbătorim cununia civilă într-un cadru foarte restrâns, cu cele mai apropiate persoane. Totul a ieşit perfect. Intim, cochet, cu multe zâmbete şi flori în jurul meu. Am ales o ţinută Ramon Filip, o rochie de mireasă midi, de al cărei model m-am îndrăgostit la prima vedere. Detaliile au fost realizate cu mare atenţie, iar calitatea materialelor utilizate a fost ireproşabilă. Pantofii au fost Manolo Blahnik albaştri, o alegere deja consacrată pentru mirese. Cred că în ziua nunţii trebuie să alegi o combinaţie de clasic îmbinată cu personalitatea ta.
În ceea ce priveşte coafura, am mers pe bucle şi destul de mult volum, iar machiajul a fost natural. Accentul a fost pe zona ochilor, iar pentru buze am ales o nuanţă foarte frumoasă de roz. În completare, cerceii Carla Brillanti au întregit totul şi s-au potrivit perfect. Buchetul a fost simplu, alb, cu câteva accente verzi. Nu numai că am fost foarte încântată de ţinută, dar m-am şi simţit extrem de comod în ziua cea mare. Contează foarte mult şi starea de spirit, aşa că am încercat să uit de stres şi să fiu mai mereu cu zâmbetul pe buze. Până la urmă, ce ar putea ieşi rău într-o zi atât de frumoasă?
Nu uitaţi că pentru mai multe articole, recomandări şi idei, vă aştept pe blogul meu de fashion & lifestyle, www.beautifybyBeatrice.ro, un proiect care s-a născut din dorinţa de a împărtăţi cu prietenele virtuale pasiunea mea pentru modă şi frumos în general. Împărţit în patru secţiuni (Style, Life, Body & Soul), veţi găsi pe blog descrieri ale întâmplărilor din viaţa mea, surse de inspiraţie în materie de modă şi frumuseţe, jurnale de călătorie,  impresii legate de evenimentele la care particip, dar şi mii de fotografii din cadrul shootingurilor pe care le pregătesc special pentru cititori.

Beatrice Szuhai

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook