Home Beautify Luxury Photobooth – Pentru că nu pentru toate instantaneele de neuitat...

Odată cu prima zăpadă visăm deja la sărbătorile de iarnă. Crăciunul şi Revelionul sunt atât de aproape şi deşi nu toţi ne-am făcut deja planuri, aşteptăm cu siguranţă să ne revedem prietenii de pe meleaguri îndepărtate, să ne strângem cu familia lângă brad şi poate chiar să mergem la o petrecere de Revelion.
Iar după încheierea postului Crăciunului, poate ne pregătim deja de următoarele evenimente frumoase din vieţile noastre. Eu una deja visez la botezul Alesiei (da-da, ştiu că mai avem până acolo, dar sunt un party planner irecuperabil şi deja îmi schiţez planul în minte!
Dacă şi voi sunteţi ca mine, aş vrea să vă povestesc în ediţia de săptămâna aceasta despre un accesoriu de petrecere care v-ar putea ajuta la următoarea aniversare sau eveniment deosebit pe care îl pregătiţi. A fost unul dintre elementele cele mai dragi mie şi lui Sorin din cadrul nunţii noastre.
E vorba de Luxury Photobooth, mai exact de Selfie Mirror. Deşi nu ne aşteptam să aibă aşa un succes, gândindu-mă înapoi acum, era inevitabil. Pentru că e nu doar simplu de folosit, dar şi mega-fun. Ne-am trezit cu invitaţii noştri experimentând, jucându-se şi pe urmă luându şi cu ei acasă amintirea momentelor frumoase, printarea făcându-se pe loc.
Am ales pentru fotografiile noastre şi un cadru personalizat pentru a marca evenimentul, astfel încât pozele printate au devenit adevărate mărturii/suveniruri. În plus, accesoriile distractive au făcut din Selfie Mirror un hit instant şi au ajutat la destinderea atmosferei în mod natural. Mai mult, cei de la Luxury Photobooth au pus la dispoziţia petrecăreţilor noştri şi un album în care ei ne-au putut lăsa o urare, alături de poza lor. A rezultat un colaj de momente şi oameni frumoşi la care ţinem mult.
Aţi încercat şi voi photobooth-ul la un eveniment la care aţi participat sau sunteţi curioşi să „experimentaţi”? Scrieţi-mi părerile sau întrebările voastre pe blog şi vă răspund cu drag! Vă las mai jos şi contactul pentru a rezerva această cutie cu surprize şi amintiri, dacă sunteţi curioşi! Party on!
Site: www.luxuryphotobooth.ro
E-mail: luxuryphotoboothoradea@gmail.com
Telefon: +4 (0) 745 844 588
Beatrice Pantea

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook