Home Beautify O sarcină plină de fericire, dar şi provocări

Sunt sigură că orice aş povesti despre sentimentul de a fi însărcinată s-a spus, s-a scris şi s-a trăit deja în repetate rânduri, dar acest lucru nu schimbă cu nimic faptul că fiecare mamă în devenire trăieşte acele momente în care simte prima mişcare a bebelaşului sau prima ecografie în care îl vede ca fiind unice. Sunt norocoasă să mă număr printre ele.
Încep prin a vă spune că sarcina reprezintă chiar şi acum, la 36 săptămâni, aproape de termen, un şir continuu de surprize pentru mine, la fel cum sunt sigură că va fi de acum încolo şi rolul de mamă.
Scriu toate acestea deoarece de când am rămas însărcinată, simt cât de miraculos este unul dintre cele mai naturale lucruri din lume. Sorin şi eu ne-am dorit mult un copil şi am fost norocoşi ca totul să decurgă bine pentru noi, dar nu totul este atât de roz cum mi s-a părut la început.
Oricât de frumoasă e perioada sarcinii, oricât de legată de viaţa nouă şi inocentă ce creşte în mine mă simt, nu e mereu simplu. Am încercat să vă descriu simplu şi concret provocările cu care mă confrunt eu pe blog, tocmai pentru că mi-aş dori să desfiinţăm acest tabu în a vorbi despre dificultăţile unei sarcini. Pentru unele dintre noi e simplu, pentru altele nu. În cazul meu, nu a fost. În cazul meu, mi-am găsit de multe ori calmul în poveşti ale altor femei, în cărţi de specialitate şi în relatările prietenelor mele şi sfaturile medicului meu. Vă invit deci să vorbim deschis despre această experienţă şi vă amintesc că nu sunteţi singure!
M-aş bucura să îmi scrieţi părerile şi experienţele voastre pe www.beautifybybeatrice.ro!

Beatrice Pantea

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook