Home Beautify Pregătiri de Crăciun – It’s the Most Wonderful Time of the Year!

Decembrie – cea mai magică perioadă a anului, iar pentru mine şi Sorin, cel mai magic Crăciun din ultimii ani. E primul decembrie în mica noastră familie, primul Crăciun alături de Alesia şi cu atât mai cu nerăbdare aşteptat.
Sunt sigură că toţi vă pregătiţi cu entuziasm, nerăbdare şi chiar şi puţin stres (inevitabil!) de Ajun şi vă recunosc că şi eu încă sunt cu casa abia parțial împodobită. Deşi am fost cumva atrasă de multitudinea de brazi deja împodobiţi din Social Media şi de postările Christmassy, am decis totuşi să prelungim aşteptarea şi să ne împodobim bradul abia vineri (nu puteam aştepta chiar până în seara de 24, recunosc!)
Am ales un brad artificial pentru că de ceva vreme am început să încerc să trăiesc mai verde. Poate că şi venirea Alesiei pe lume mă face să văd lumea dintr-o perspectivă nouă şi să gândesc dincolo de universul meu, pe un plan mai mare. Nu am făcut schimbări radicale, dar încerc să fac paşi mici şi să reduc impactul cotidianului meu asupra lumii naturale din jur. Deşi un brad natural dintr-o pepinieră e într-adevăr crescut cu acest scop – de a împodobi casele de Crăciun, cred că mi-e mai drag anul acesta să miroasă în casa noastră (doar) a crenguţe de brad, fără a avea un copac tăiat cu acest scop. Desigur, bradul nostru artificial e şi el din plastic, veţi spune. şi plasticul e produs afectând mediul înconjurător, dar intenţionez să îl folosim mulţi ani de acum încolo. Anul acesta ne vom concentra şi pe decoraţiuni din luminiţe, ideale pentru această perioadă, pentru că lighting is everything, nu?
În acest sens, zilele acestea – între sesiunile de alăptat şi cumpărăturile de Crăciun – am descoperit online nenumărate idei de decorat eco-friendly, originale şi deosebit de fermecătoare. Cred că şi voi v-aţi „pierdut” uneori pe Pinterest, sărind de la un pin la altul, de la o idee neaşteptată la inspiraţie subită? ştiţi cu siguranţă despre ce vorbesc, dar am ales câteva variante DYI de Crăciun care mi-au rămas în minte, cu speranţa că îmi împărtăţiţi şi voi sugestiile voastre pe blog? Sunt curioasă de your X-mas inspiration şi sper să aveţi un Crăciuni minunat alături de toţi cei dragi vouă!

Beatrice Pantea

Lasa un mesaj

Facebook