Home Beautify Rochia de mireasă

Anul acesta am publicat mai multe articole legate de alegerea rochiei de mireasă. E adevărat, am avut o vagă bănuială că şi pentru mine marele eveniment se va întâmpla în 2017. Aşadar, acum vreau să mai povestim o dată despre acest subiect, însă din postura de viitoare mireasă. Pentru că urmează să am nunta în august, am început căutările din luna mai. Prima oprire a fost capitala – aveam oricum un drum la Bucureşti şi am considerat că ar fi o ocazie bună să îmi fac câteva programări la showroom-urile de profil. Cu siguranţă, aici veţi găsi paleta cea mai largă de rochii. De la case de modă internaţionale şi până la designeri autohtoni, există variante pentru toate gusturile şi buzunarele. Recomandarea mea ar fi să vă faceţi o listă cu maximum 10 posibilităţi, după care să o scurtaţi la un top 5. Cred că este suficient să încercaţi în 5 locaţii. Altfel, riscaţi să vă „pierdeţi” printre prea multe opţiuni.
O altă capcană de care vă puteţi lovi este legată de părerile celor din jur. Vă recomand să cereţi păreri puţine, de la persoane care ţin la voi şi care au şi măcar puţină tangenţă cu moda. S-ar putea să vă loviţi de opinii diametral opuse, lucru deloc util în momentul în care nunta bate la uşă. Cel mai important este să vă simţiţi voi înşivă în rochie, să aveţi sentimentul că este întocmai ceea ce aţi visat. Să ştiţi că e adevărat că există acel „aha moment” când probezi rochia potrivită şi conştientizezi că aceasta este pentru tine. Odată ajunse în acest punct, cereţi feedback de la persoane dragi, care ştiu exact ce vă avantajează.
Nu uitaţi că pentru mai multe articole, recomandări şi idei, vă aştept pe blogul meu de fashion & lifestyle, www.beautifybyBeatrice.ro, un proiect care s-a născut din dorinţa de a împărtăşi cu prietenele virtuale pasiunea mea pentru modă şi frumos în general. Împărţit în patru secțiuni (Style, Life, Body & Soul), veţi găsi pe blog descrieri ale întâmplărilor din viaţa mea, surse de inspiraţie în materie de modă şi frumuseţe, jurnale de călătorie,  impresii legate de evenimentele la care particip, dar şi mii de fotografii din cadrul shootingurilor pe care le pregătesc special pentru cititori.

Beatrice Szuhai

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook