Home Beautify SkirtBike 2017

A sosit din nou acea perioadă a anului când doamnele şi domnişoarele din toată ţara se îmbracă très chic şi se urcă pe biciclete girly pentru a pedala prin tot oraşul. Da, aţi ghicit, este vorba despre SkirtBike, un proiect naţional înfiinţat în 2010, care s-a extins şi în Oradea. Evenimentul din acest an are loc duminică, 10 septembrie, de la ora 17:00. Punctul de întâlnire al biciclistelor fashioniste este în faţa Grădinii Zoologice.
SkirtBike Oradea reprezintă comunitatea femeilor de toate vârstele care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport, oferind o alternativă chic acestei activităţi în care au găsit un mod de exprimare şi chiar un stil de viaţă. Oradea face parte din mişcarea naţională SkirtBike începând cu anul 2014, fiind cel de-al 13 oraş din ţară care s-a alăturat acestei iniţiative. Pe plan local, asociaţia parteneră este Rotaract Club Oradea în calitate de organizator principal.
Participarea la acest eveniment este gratuită, iar organizatorii vor oferi fiecărei bicicliste un bilet la o tombolă ale cărei premii au fost oferite de către sponsorii evenimentului.
Traseul plimbării pe bicicletă: locaţie de start Parc Grădina Zoologică – Bdul. Decebal – Podul Decebal – Str. Ady Endre – Str. Iosif Vulcan – Parcul Libertăţii – Podul Dacia – Piaţa Emanuil Gojdu – Teatru de Vară Cetatea Oradea locaţie finală.

Beatrice Pantea

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook