Home Beautify The Engagement

Dacă îmi urmăriţi blogul şi activitatea de pe reţelele de socializare, poate că aţi văzut deja ultimele noutăţi. Deşi nu am fost activă în ultima perioadă, acum a sosit momentul să împărtăşesc cu voi bucuriile pe care mi le-a adus până acum 2017. M-am logodit! Urmează să avem nunta anul acesta şi sunt fericită! Odată cu trecerea timpului, viaţa personală capătă o importanţă tot mai mare şi iată că împlinirea vârstei de 30 de ani îmi aduce stabilitate şi pe acest plan.
Cu ocazia anunţării veştii, am ales să sărbătorim printr-o şedinţă foto pe un câmp superb de lavandă (Lavender Farm). Am mers pe ideea unui styling simplu, romantic. Îmbrăcămintea în culori pastelate (chiar albă în cazul meu) am ales-o astfel pentru a pune în evidenţă fundalul superb. Cu această ocazie, le mulţumim încă o dată prietenilor de la Lavender Farm pentru setting-ul splendid. În rest, pot să vă spun că urmează şi alte noutăţi foarte curând. Am să vă ţin la curent cu detaliile legate de nuntă, de la rochie şi pantofi până la detaliile pe care le vom utiliza în cadrul petrecerii. Am ales deja tema – La Vie En Rose. Se conturează deja foarte multe aspecte wedding-related şi abia aştept să vi le arăt şi vouă. Ţineţi aproape!
Nu uitaţi că pentru mai multe articole, recomandări şi idei, vă aştept pe blogul meu de fashion & lifestyle, www.beautifybyBeatrice.ro, un proiect care s-a născut din dorinţa de a împărtăşi cu prietenele virtuale pasiunea mea pentru modă şi frumos în general. Împărţit în patru secţiuni (Style, Life, Body & Soul), veţi găsi pe blog descrieri ale întâmplărilor din viaţa mea, surse de inspiraţie în materie de modă şi frumuseţe, jurnale de călătorie,  impresii legate de evenimentele la care particip, dar şi mii de fotografii din cadrul shootingurilor pe care le pregătesc special pentru cititori.

Beatrice Szuhai

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook