Home Beautify Trenduri de toamnă

Vă propun să povestim puţin despre trendurile toamnei care urmează. Vi se pare că e prea devreme? Ei bine, marii designeri îşi planifică noile colecţii cu mult timp înainte, iar informaţiile în acest sens au ajuns la publicul larg încă din februarie, când au fost prezentate ultimele tendinţe pe catwalk-uri.
Prima veste importantă ar fi că se va purta mult roşu. Este chiar culoarea toamnei 2017. Veţi vedea multe look-uri monocromatice, paltoane minimaliste de la Givenchy şi cizme statement de la Fendi. Un alt element inedit este gulerul victorian pe care îl veţi regăsi în multe dintre bluzele şi cămăşile noului sezon. Branduri precum John Galliano sau Kenzo s-au inspirat dintr-o perioadă care a marcat istoria şi au creat nişte piese cu adevărat spectaculoase.
Costumul sport este o surpriză a acestui an. Dacă până acum aţi văzut doar costume elegante, purtate cu tocuri impozante, de acum vă puteţi obişnui cu o variantă mult mai lejeră, formată din hanorac şi pantaloni largi. Aceste ţinute nu au trecut neobservate pe catwalk-urile Versace, Marc Jacobs sau Lacoste şi cu siguranţă nici colecţia Fenty Puma by Rihanna nu vă este străină.
În trend sunt şi fustele midi, aşa cum se vede la Valentino sau Victoria Beckham. Optaţi pentru culori tomnatice, dar puternice – verde închis, marsala sau chiar albastru. Şi dacă tot eram la capitolul cromatică, să ştiţi că şi maroul ciocolatiu este la mare căutare.
Nu uitaţi că pentru mai multe articole, recomandări şi idei, vă aştept pe blogul meu de fashion & lifestyle, www.beautifybyBeatrice.ro, un proiect care s-a născut din dorinţa de a împărtăşi cu prietenele virtuale pasiunea mea pentru modă şi frumos în general. Împărţit în patru secţiuni (Style, Life, Body & Soul), veţi găsi pe blog descrieri ale întâmplărilor din viaţa mea, surse de inspiraţie în materie de modă şi frumuseţe, jurnale de călătorie,  impresii legate de evenimentele la care particip, dar şi mii de fotografii din cadrul shootingurilor pe care le pregătesc special pentru cititori.

Beatrice Szuhai

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook