Home Beautify Vă aştept la The Woman!

Se apropie cu paşi repezi acea perioadă a anului în care femeile sunt în centrul atenţiei. Nu că nu am fi în fiecare zi! Dar, după cum probabil ai ghicit deja, mă refer la luna martie, la zilele în care doamnele şi domnişoarele sunt sărbătorite în mod special. Este un prilej bun să ne gândim la ce înseamnă, de fapt, o femeie puternică. Ce îi face pe cei din jurul nostru să ne vadă de neoprit?
Este deja al treilea an în care particip la The Woman, Conferinţa de Leadership Feminin. Mă întorc în fiecare martie la Cluj deoarece cred cu adevărat în acest eveniment. Este minunat să vezi atât de multe femei care au reuşit să-şi îndeplinească visurile, indiferent dacă şi-au dorit să aibă o funcţie de conducere într-o corporaţie sau să-şi înfiinţeze propria afacere. Am nevoie cu atât mai mult de această sursă de inspiraţie anuală cu cât şi bloggingul a devenit în timp o formă de antreprenoriat, care a ajuns să funcţioneze asemenea unui business clasic, dar totodată foarte plăcut. A VI-a ediţie a conferintei vine cu câteva surprize, ca de exemplu faptul că acum există şi o platformă online, thewoman.ro, unde puteţi găsi o serie de articole inspiraţionale. Totodată, a apărut şi womentors.ro, un proiect menit să te ajute să te dezvolţi profesional sub îndrumarea unui mentor pe care îl admiri şi care simţi că este compatibil cu tine. Şi nu în ultimul rând, The Woman se desfăşoară anul acesta în două zile, 14 şi 15 martie. Organizatorii au adăugat o zi în plus de workshop-uri şi discursuri, lucru care adaugă şi mai multă valoare evenimentului.
Pe site-ul lor (găsiţi link-ul pe blog), puteţi accesa programul complet, precum şi detalii despre speakerii din acest an. Pentru că ştiu că multe dintre cititoarele mele îşi doresc să participe la eveniment, organizatorii au pregătit şi o reducere specială care se aplică odată cu introducerea unui cod dedicat. Găsiţi toate informaţiile necesare în acest sens pe www.beautifybybeatrice.ro! Aştept aşadar să ne vedem cu bine la Cluj şi să începem primăvara cu forţe proaspete şi multă inspiraţie feminină!

Beatrice Szuhai

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook