Home Beautify What’s not to love about pink

Se spune că albul şi negrul nu se demodează niciodată, dar eu aş completa această paletă all-time cu încă o culoare: rozul. Cred că în fiecare sezon a fost prezent într-o formă sau alta pe podiumuri şi în ţinutele doamnelor şi domnişoarelor. Chiar dacă nu a mai rămas foarte mult timp din această vară (by the way, nu îmi vine să cred că a trecut atât de repede!), eu propun să privim partea plină a paharului şi să ne manifestăm optimismul şi prin felul în care ne îmbrăcăm. Asociaţi cu încredere culoarea roz cu mesaje haioase, pline de personalitate. Mizaţi mai degrabă pe nuanţe pudrate sau piese statement, puternice. La extreme, aş zice. Nu vă fie teamă de viziunea de prinţesă, adoptată de Valentino, sau accentele Burberry. V-aţi fi gândit vreodată că rozul şi movul se potrivesc? Ei bine, marile case de modă da!
Nu veţi greşi nici cu o fustă tip balerină, din tul – aici categoric vă sfătuiesc să alegeţi un roz pudrat. Combinaţi cu balerini sau stiletto şi veţi obţine oricum un outfit romantic, dar cool în acelaşi timp. Şi pantalonii tip cullottes arată extreeem de bine pe culoare roz. Aici iarăşi puteţi merge pe două stiluri – fie sporty, în combinaţie cu încălţăminte pe măsură, sau elegant French, cu un maiou de mătase şi tocuri subţiri. Vă doresc multă inspiraţie!
Nu uitaţi că pentru mai multe articole, recomandări şi idei, vă aştept pe blogul meu de fashion & lifestyle, www.beautifybyBeatrice.ro, un proiect care s-a născut din dorinţa de a împărtăşi cu prietenele virtuale pasiunea mea pentru modă şi frumos în general. Împărţit în patru secţiuni (Style, Life, Body & Soul), veţi găsi pe blog descrieri ale întâmplărilor din viaţa mea, surse de inspiraţie în materie de modă şi frumuseţe, jurnale de călătorie,  impresii legate de evenimentele la care particip, dar şi mii de fotografii din cadrul shootingurilor pe care le pregătesc special pentru cititori.

Beatrice Pantea

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook