Home Comunicate Comunicat de presă 11even Experiences Oradea – ediția a VI-a

11even Oradea: 11 emoții x 11 minute x 11 invitați + TU = 1.332 motive să ne întâlnim
Pe 11 octombrie 2018 ne bucurăm să aducem, pe scena Teatrului de Stat Regina Maria Oradea, evenimentul 11even Experiences Oradea – ediția a VI-a.
După ce la ediţiile anterioare ale evenimentului sute de participanţi s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta evenimentul revine cu alte 11 momente speciale, emoționante și autentice, povestite în 11 minute fiecare, tema din acest an fiind „România mea: La trecutu-ți mare, care viitor?”. Incepând cu ora 17:30 publicul va fi purtat printr-o serie de pespective despre viață şi dăruire oferite de oameni pasionaţi de munca lor din cele mai diverse domenii: antreprenoriat, social, medical, cultural, sportiv, comunicare. Inspiraţie, încredere şi speranţă garantate pentru public!
 Printre invitații care vor urca pe scenă se numără: Alex DIMA – producător  ,,România, te iubesc!”; Narcisa SUCIU – artistă interpretă, compozitoare și textieră; George OGĂRARU –fost fotbalist, antrenor, voluntar social; Dr. Cătălin CÎRSTOVEANU– medic neonatolog; Péter ECKSTEIN-KOVÁCS – avocat, fost consilier prezidențial, fost politician; Petronela ROTAR – autor, om de litere; Cornel HOZA – președinte și co-fondator ,,Beard Brothers”; Cătălin STRIBLEA – jurnalist; Niculina MOICA – fost deținut politic.
 Evenimentul va fi moderat de Mihaela Tatu, care va transforma cele 11 discursuri într-o singură poveste, în care fiecare spectator să se regăsească şi din care fiecare să înveţe să fie mai bun şi mai fericit.
Biletele se pot achiziționa on-line accesând link-ul: http://www.eventim.ro/ro/bilete/11even-experiences-oradea-teatrul-de-stat-502786/event.html sau de la sediul Fundației Comunitare Oradea din strada Olteniei, nr. 67, sunând la numărul de telefon 0770 761 256 sau completând formularul de înscriere de pe pagina de web: http://elevenevents.ro/inregistrare/oradea,.
 Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi alocate consolidării Fondului Științescu Oradea, program dezvoltat de Fundația Comunitară Oradea în parteneriat cu Romanian American Foundation, Federația Fundațiile Comunitare din România și cu sprijinul companiilor locale, prin care vor fi oferite şcolarilor bihoreni finanțări pentru proiecte din domeniul STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică), cu scopul de a stimula pasiunea tinerilor pentru științe.
„11even Experiences” este un concept marca „Asociaţia 11even”, organizat la nivel local de Fundația Comunitară Oradea.
Contact: Claudia ABRUDAN
Director Executiv
Tel: 0743 295 486
E-mail: director@fundatiacomunitaroradea.ro
Fundația Comunitară Oradea este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale.
Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor nonguvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.
Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația Pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.

Lasa un mesaj

Facebook