Home Comunicate Comunicat de presă Lansarea cărții ,,It’s So Easy…si alte minciuni’’

Editura Casa şi Starbucks Oradea vă invită la lansarea cărţii ,,IT’S SO EASY… ŞI ALTE MINCIUNI”, scrisă de Duff McKagan, basistul legendarei trupe Guns N’ Roses.
Din postura de bestseller în topul New York Times, această carte autobiografică se lansează în România sub egida Editurii Casa.
Evenimentul va avea loc miercuri, 8 noiembrie, de la ora 18:00, la Cafeneaua Starbucks din incinta Lotus Mall.
Momentele muzicale vor fi suţinute de Melaz and Friends (Bela Gebe – chitară solo, Paul Popovici – chitară bas, Ovi Uveghes – tobe, Simai Mihaela – chitară, voce).
În cele 368 de pagini ale cărții, autorul face o relatare sinceră privind strălucirea scenei și umbrele din spatele acesteia, culmile succesului și decăderea, precum și puterea de a se ridica și a merge mai departe, renăscând din propria cenușă, ca o pasăre Phoenix.
Într-un limbaj accesibil, cu deschidere debordantă, Duff punctează cele mai dificile momente ale vieții personale și profesionale, oferind o importantă sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi, un model de forță și determinare, care mișcă cu adevărat inimi și idei preconcepute.
,,It’s So Easy … și alte minciuni’’ este un volum cu o poveste teribil de captivantă, care surprinde și motivează fiecare cititor.

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook