Home Comunicate Dă-ţi pasiunea mai departe: educaţie, joc şi zâmbete pentru copiii din centrele...

Copiii din centrele de plasament au nevoie de noi! Au nevoie de oameni dedicaţi  şi răbdători care să le ofere încredere, să îi îndrume spre educaţie de calitate, să le creeze oportunităţi pentru dezvoltare personală şi să le aducă zâmbetul pe buze prin joc!

Şi tu îi poţi ajuta să îşi descopere abilităţile şi pasiunile devenind voluntar în echipa Ajungem MARI, un program educaţional din cadrul Asociaţiei Lindenfeld prin intermediul căruia copiii instituţionalizaţi din Bucureşti  şi alte 25 de judeţe (inclusiv Bihor) trăiesc noi experienţe educative şi distractive!

Voluntarii Ajungem MARI merg săptămânal în centre de plasament în grupuri de câte doi şi susţin ședințe de pregătire școlară (matematică, engleză, istorie etc.) sau ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru etc.), de cultură generală, educație pentru sănătate şi educaţie civică prin metode interactive şi joc. De asemenea, voluntarii îi ajută pe copii să descopere lumea prin ieşiri la teatru, la muzeu, la film, în excursii.

Răbdarea, perseverenţa, creativitatea şi capacitatea de a învăţa din fiecare experienţă  sunt câteva ustensile folositoare oricărui viitor voluntar Ajungem MARI. De asemenea, este necesar ca acesta să aibă cel puţin 16 ani. Vârstă maximă nu există!  Având în vedere că, odată selectaţi, voluntarii participă la un training despre nevoile copiilor din centre și metode de lucru, nu este nevoie de experienţă în pedagogie.

Pentru a deveni parte din echipa noastră trebuie să completezi până în data de 31 IULIE  formularul online:  https://goo.gl/forms/WJOHNetP5hNsflzy1  și să trimiţi CV-ul tău cu fotografie la adresa menționată în formular. Modulul de voluntariat durează 6 luni și începe în octombrie.

Descoperă mai multe detalii despre paşii de înscriere, vizitând site-ul http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/ , iar dacă vrei să fii la curent cu activitatea voluntarilor, accesează pagina de facebook https://www.facebook.com/ajungemmari/?fref=ts.

 

 

Lasa un mesaj

Facebook