Home Diverse Câștigătorii emisiunii Românii au talent concertează la Oradea.

Joi, 6 aprilie 2017, ora 19:00 
Câștigătorii emisiunii Românii au talent concertează la Oradea.
 Formația BRIO SONORES, 5 băieți cu voci de excepție, creează un spectacol de mare forță prin repertoriul crossover de mare impact în aranjament vocal propriu.
 Invitații lor, Yohanna Grace și Carmen Vasile, aduc o culoare aparte art-eventului cu selecții din albumul Grace, alături de realizatorul TV Toni Șuler și Bach-Jazz împreună cu pianistul Bogdán Bódis Ádám.
Biletele se găsesc la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea de luni până vineri între orele 09 – 17:00.
Prețul unui bilet este de 30 de lei.
*
BRIO SONORES – băieții cu voci de excepție interpretează în silul crossover coverurile celor mai celebre hituri, cântece napolitane și arii de operă în aranjamente vocale proprii.
Formația de impact, alcătuită din absolvenți și studenți ai Academiei de Muzică, a câștigat numeroase premii și titluri în concursuri internaționale: „Românii au talent” (ediția a IV-a), „Omul Anului 2015”, „Cei mai buni artiști” în viziunea Woman.ru, finalistă în concursul „New Wave 2016”.
Printr-un amalgam aparte de forță și sensibilitate, formația BRIO SONORES s-a impus cu succes pe scenele internaționale în Marea Britanie, România, Turcia, Bulgaria, Grecia, Polonia și Australia.
Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook