Home Diverse Studio 20 cucereste vestul tarii

Castigatorul titlului de “Best Cam Studio of the Year 2017” la gala XBiz Los Angeles, se afla in continua dezvoltare, deschizand o noua locatie a francizei de succes Studio 20, a doua din vestul tarii, de data aceasta la Oradea (dupa Timisoara).

Am lucrat in domeniul financiar toata viata si am vazut care sunt castigurile, am analizat si prospectat piata iar cand s-a pus intrebarea “Ce business voi deschide ca sa am cel mai bun raport profit/investitie?”, raspunsul a fost Studio 20. Am ales Studio 20 pentru reteta foarte buna de reusita si pentru organizare. declara Diana T, owner-ul noii francize din Oradea.

Noul studio din Oradea se afla intr-o zona centrala, este impartit pe doua nivele si cuprinde 14 camere tematice in care modelele isi pot desfasura activitatea in cele mai bune conditii, beneficiind de aparatura de ultima generatie si decoruri luxoase in care sa se simta confortabil.

“Avem o reputatie premium pe care trebuie sa o pastram si sa o sustinem peste tot in lume. Din aceasta cauza alegem cu maxima atentie posibili francizori si le acordam tot suportul de care au nevoie . Tinem legatura permanent cu echipa din diferitele locatii din tara si din strainatate, pentru ca modelele Studio 20 sa aiba parte de cea mai buna sustinere, training si promovare. Aceasta este a opta locatie Studio 20, alaturi de cele 3 din Bucuresti (doua dedicate fetelor si una barbatilor) si cate una in Cluj-Napoca, Craiova, Timisoara, Los Angeles, California si Cali, Columbia. Ne asteptam ca pana la sfarsitul anului 2017 sa mai deschidem inca 5 noi locatii, ajungand la un total de 14, dintre care cel putin 3 in afara Romaniei.” Andra Chirnogeanu, PR Manager Studio 20.

Studio 20 este o companie de video chat dedicata nisei Glamour, care se bazeaza pe relationare, comunicare, farmec personal si nu pe zona adult. Focusul pe calitate si profesionalism au facut ca Studio 20 sa fie apreciat in ultimii ani drept cel mai bun studio live la aproape toate evenimentele internationale.

Detalii suplimentare: www.studio-20.ro si www.francizavideochat.ro

Andra Chirnogeanu – PR Manager, Telefon +40 767.259.217 / Email: pr@studio20.ro

 

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook