Home Fotograful saptamanii Kiss Andrea

Pasiune şi provocare, asta înseamnă fotografia pentru mine.
O pasiune care a început la vârsta de 12 ani, când am primit primul meu aparat foto de la tata, un Smena8. Alături de sora mea m-am înscris atunci la un curs foto în Oradea, unde am învăţat să facem poze alb-negru şi să developăm pozele în laborator.
De fiecare dată asteptăm cu nerăbdare următorul curs, îmi plăcea foarte mult să creez şi să-i surprind pe oamenii din jurul meu cu un portret frumos de-al lor.
Pe vremea aceea încă nu aparuseră aparatele foto digitale, deci trebuia să economisim filmul şi mă străduiam să fac poza perfectă din prima. Datorită acestui fapt şi în ziua de azi mă concentrez să fie poza cât mai frumoasă şi naturală de la început. Da, folosesc şi eu Photoshop, dar încerc să păstrez naturaleţea.
În 2012 m-am înscris la cele mai renumite workshopuri din Budapesta, unde am reuşit să învăţ şi mai mult.
Am citit zeci de cărţi despre fotografie, am participat la sute de workshopuri, dar eu consider că cel mai mult am învăţat de la mine însămi. Dacă eşti cu adevărat pasionat, atunci vei reuşi să fii cel mai bun în ceea ce faci.
În 2011 am devenit booking manager, iar în 2013 fotograf official al companiei Theadstock.com unde realizăm multe colecţii de fotografii de stoc special, concepute pentru a fi folosite în reclame.
Ador ceea ce fac 🙂
O fotografie face cât o mie de cuvinte, las pozele realizate de mine să povestească în continuare.
www.facebook.com/Andrea-Kiss-Photography

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook