Home Interviu Ovi şi Antonia Pop

„Şi dacă mă iubeşti, dragul meu, iartă-mi astă bucurie. Când sufletul meu e scăldat de valurile fericirii, nu râde de rătăcirea mea învolburată de primejdii. Când înălţată pe soclul puterii te conduc cu tirania dragostei mele, şi când, ca o zeiţă, îmi închin ţie darurile mele, primeşte-mi mândria, dragul meu, şi iartă-mi fericirea.” (R.Tagore) Frumoasa Antonia şi charismaticul Ovi D. Pop au spus „Da” în prezenţa familiei şi a celor mai buni prieteni, drumului spre o nouă viaţă….Împreună, ca familie. Sunt frumoşi, sunt minunaţi, sunt non-conformişti. Împreună emană linişte, înţelegere şi multă, multă îndrăgosteală. Se iubesc şi nimic nu e mai frumos pe lume ca emoţia de pe chipul bărbatului când îşi vede frumoasa soţie sau lacrima din colţul ochiului femeii atunci când îşi îmbrăţişează omul a iubire. Noi, i-am aşteptat să facă acest pas. Părea inevitabil pentru că, pur şi simplu sunt făcuţi unul pentru celălalt. Se completează minunat şi naturaleţea lor e debordantă. O fotografie i-a adus împreună, fotografia le face viaţa frumoasă, joaca de-a fotografia, îl face pe Ovi să-şi descopere frumoasa soţie, strop cu strop, cadru cu cadru, zi de zi. Antonia şi Ovi, vă iubim şi vă mulţumim că ne-aţi acceptat să fim parte din povestea voastră!
Iubirea nu are nici o altă dorinţă decât aceea de a se împlini prin totala iubire, iar dragostea se îmbină cu faptele de fiecare zi şi e binecuvântarea familiei.

Rep.: Ce aţi observat mai întâi unul la celălalt?
Ovi: Mie îmi e uşor să răspund la această întrebare pentru că prima dată am văzut-o pe Anto într-o fotografie. Purta o rochie roşie superbă în care era foarte frumoasă… Aşadar primele lucruri pe care le-am remarcat la ea au fost frumuseţea şi delicateţea, care par să se accentueze cu fiecare zi. Ulterior am descoperit că acestea nu sunt doar trăsături fizice ale ei, ci sunt o expresie a interiorităţii…
Antonia: Eu am remarcat pentru prima oară la Ovi talentul fotografic, pentru că l-am cunoscut întâi prin intermediul fotografiilor lui, abia apoi l-am cunoscut personal. Ce mi-a reţinut atenţia în momentul în care l-am cunoscut a fost energia lui, dinamisul şi creativitatea lui molipsitoare.
Rep.: Ştiaţi unul de celălalt înainte de a vă întâlni?
Antonia: Eu îl cunoşteam pe Ovi prin intermediul reclamelor de la restaurantul Queens, pe care îl frecventam des, fiind aproape de locul meu de muncă şi prin intermediul revistei Zi de zi. El nu cred că mă ştia pe mine.
Ovi: Eu o ştiam de pe reţelele de socializare.
Rep.: Cum sunteţi în această relaţie? Romantici, vulcanici, liniştiţi?
Antonia&Ovi: Cu siguranţă îndrăgostiţi şi liniştiţi.
Rep.: Vă certaţi? Când vă certaţi, cine face primul pas spre împăcare?
Antonia: Rareori ne certăm, în ciuda faptului că amândoi suntem destul de impulsivi. Dar, fiindcă ştim asta unul despre celălalt, cred că reuşim cumva să anihilăm posibilile conflicte.
Ovi: Anto nu e deloc certăreaţă, mă cunoaşte şi mă acceptă cu totul, aşa că nu prea avem motive serioase de ceartă.
Antonia: …dar dacă totuşi ne certăm, Ovi face primul pas spre împăcare. El este genul de om care nu suportă să fie certat cu cineva apropiat, îl deranjează orice stare conflictuală şi în general evită conflictele.
Rep.: Dacă unul dintre voi este plecat, cât timp vorbiţi la telefon sau online?
Antonia: De obicei vorbim de multe ori, dar în reprize destul de scurte. Iar un fel de regulă nescrisă în relaţia noastră este să nu mergem la culcare fără să ne spunem noapte bună şi să vorbim.
Ovi: Poate nu vorbim mult, dar nu trece nicio zi fără să-i aud vocea, oricât de departe aş fi plecat.
Rep.: Sunteţi geloşi?
Antonia: Eu nu prea sunt geloasă. Ovi îmi oferă un sentiment de siguranţă. De la începutul relaţiei noastre a fost aşa, am simţit întotdeauna că el e al meu şi că nu am motive de gelozie, chiar dacă Ovi este mereu înconjurat de multe femei frumoase.
Ovi: Nici eu nu aş spune că sunt gelos, chiar dacă observ reacţiile bărbaţilor când intră Anto într-o încăpere. Ştiu că ea e a mea şi asta mă face mândru.
Rep.: Ce trăsătură de caracter iubiţi cel mai mult unul la celălalt?
Ovi: Cel mai mult îmi place la ea firea copilăroasă şi spontaneitatea.
Antonia: Iubesc la Ovi cel mai mult bunătatea şi generozitatea lui. Cu câteva seri în urmă, Ovi a venit cu bicicleta acasă şi am observat pe ghidon o pungă cu zarzavat. L-am întrebat ce e cu ea şi mi-a povestit că în drum spre casă a văzut o bătrânică ce vindea zarzavat. Cred că era după ora 22.00. Aşa că Ovi i-a cumpărat tot zarzavatul care îi rămăsese, ca să poată pleca acasă. Acesta e doar cel mai recent exemplu pe care îl pot oferi, dar Ovi face astfel de gesturi mereu şi îl iubesc tot mai mult în fiecare zi pentru asta.
Rep.: Sunteţi singuratici sau preferaţi să vă petreceţi timpul cu prietenii?
Ovi&Antonia: Petrecem timp şi singuri şi cu prietenii, depinde de situaţie.
Rep.: Vă plac călătoriile? Unde aţi călătorit cel mai departe împreună?
Ovi&Antonia: Da, ne plac mult călătoriile. Împreună, cel mai departe am călătorit în Spania.
Rep.: Credeţi că relaţia voastră se va schimba după căsătorie?
Antonia: Eu cred că asta depinde de noi. Eu sper că nu se va schimba nimic fundamental.
Ovi: Şi mie îmi place relaţia noastră aşa cum e şi nu aş schimba multe. Însă, cu siguranţă mi-ar plăcea o Anto mică.
Rep.: Ce îţi place cel mai mult la relaţia voastră?
Antonia: Felul în care ne completăm unul pe celălalt.
Ovi: Liniştea şi confortul pe care mi le oferă Anto.
Rep.: Cum este să împărtăşiţi aceeaşi pasiune: fotografia?
Antonia: Eu mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie în relaţia cu Ovi. Lui îi datorez această nouă pasiune. Îmi place să merg cu Ovi la fotografiat, fie că am şi eu aparatul la mine, fie că nu îl am. Mă împlinesc şi pe mine fotografiile pe care le realizează şi mă bucur şi eu de fiecare bucurie a lui.
Ovi: De când sunt într-o relaţie cu Anto, cariera mea fotografică a cunoscut cea mai frumoasă ascensiune. Coincidenţă sau nu, Anto m-a sprijinit şi m-a încurajat încontinuu şi este clar că funcţionează ca un catalizator pentru mine.
Rep.: Cum vă petreceţi timpul liber?
Antonia&Ovi: De obicei organizăm ieşiri la sfârşit de săptămână fie în doi, fie cu prietenii. Cel mai adesea cu prietenii.
Rep.: Numiţi trei lucruri pe care le aveţi în comun.
Antonia&Ovi: Suntem amândoi în zodia berbec, deci suntem ambiţioşi, energici, pasionali.
Rep.: Un cuvânt pentru a descrie relaţia voastră.
Antonia&Ovi: Revigorantă.

Claudia Teodora Ignat

Articole Similare
0 513

0 5669

Lasa un mesaj

Facebook