Home Oana's Lifestyle Endless summer dresses

Hello Septembrie!
Chiar dacă vara nu mai vrea să stea pe la noi, asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la unele plăceri care ne amintesc de frumuseţea anotimpului cald, nu-i așa?
În toamna aceasta, îmi doresc să rămânem încă aproape de vară și să păstrăm în garderoba noastră rochiile colorate, din mătase, scurte sau lungi, pe care le-am purtat în ultimele luni.
Cu puţină imaginaţie putem să combinăm o mare parte din hainele noastre preferate de vară, cu acelea pe care le purtăm toamna. Propunerea mea este să nu renunţăm încă la rochiile cu imprimeuri, broderii și aplicații cu flori, dar nici la cele în culori însorite și aprinse.
În ceea ce privește rochia cu imprimeu vreau să vă reamintesc că este o piesă must have în garderoba oricărei femei indiferent de sezon. Așadar, rochiile cu imprimeuri rămân în tendințe și pentru toamna aceasta, în numeroase forme și stiluri, de la rochia cămașă – la croieli minimaliste, de la imprimeul geometric – la cel floral intens colorat.
Printurile grafice sunt și ele ideale pentru zi, mai ales cele care au trimiteri la arta modernă. Imprimeul leopard sau zebră, chiar dacă este uneori dificil de purtat poate fi alegerea ideală atunci când vrem să ne facem remarcate.
Deci, în această toamnă, în loc să împachetăm și să punem deoparte hainele de vară,  haideți să încercăm să le purtăm cât mai mult timp posibil, să inventăm noi combinații și să ne jucăm cu suprapuneri. De exemplu, rochiile din mătase le putem asorta foarte bine cu cardiganuri din lână, iar rochiile lungi, cu o pereche de bocanci şi o geacă din piele. Ce părere aveți?
Vă invit cu mult drag pe blogul meu –  www.oanamihut.net – să îmi spuneți… voi cum purtați toamna hainele de vară? Până când le purtați? Când vă luați „la revedere” de la vară?
P.S. De data aceasta am ales să vă prezint câteva rochii, creații proprii, care îmi sunt foarte dragi și care îmi aduc aminte de mare, de soare, de vară…
Vă pup,
Oana
Foto: Mathieu Combarnous Zimmerman
My look: Oana Mihuţ  Designs

Lasa un mesaj

Facebook