Home Poveşti despre copii RAUL-ANTONIO LAZAR

Vârsta: 7 ani şi 7 luni
Zodia: Berbec
Raul este elev în clasa a I-a la Liceul Don Orione din Oradea. Este o fire veselă, vorbeşte intruna, e foarte sociabil şi de aceea îi place tot timpul să fie înconjurat de prieteni.
Activităţile lui preferate sunt excursiile în natură, plimbările cu bicicleta, joaca în parc cu prietenii şi nu în ultimul rând jocurile pe calculator sau tableta.
Îi place mult să asculte muzică, iar artiştii lui preferaţi sunt Smiley, Delia Andra, Connect-r, Voltaj şi C.R.B.L. Se distrează mult uitându-se la desene animate cu Tom şi Jerry şi Scooby Doo.
Cel mai bine se simte atunci când merge la ţară cu bunicii, pentru că acolo îl aşteaptă prietenul lui Rex. Rex este un căţel pe care Raul l-a adus acasă la bunici acum 3 ani când jucându-se cu copii pe câmp l-a găsit abandonat într-o plasuţă. De atunci abia aşteaptă să meargă la ţară să îl vada şi să se joace cu el.
Când va fi mare, Raul zice că vrea să se facă poliţist, să apere lumea de hoţi.
O întâmplare hazlie a fost atunci când fiind la ţara, se juca cu copiii vecinilor şi la un moment dat a căzut într-un şanţ cu mizerie de la porci, nu puteti să vă dati seama cum mirosea….abia dupa 2 zile de baie a ieşit mirosul!!!

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook