Home Povesti de dragoste Andrei şi Rodica

S-au cunoscut pe când Rodica era elevă în clasa X-a prin intermediul unei prietene comune, pe atunci  cea mai bună prietenă a Rodicăi!
S-au plăcut din prima clipă, Andrei o invita zilnic la cofetărie unde mâncau prajitură Doboş şi acum rămasă cu drag în amintirea lor! Rodica era fascinată de Andrei, un ospătar frumos, galant, mereu parfumat şi extrem de politicos!
Anii au trecut frumos, după 4 ani s-au căsătorit şi iată că astăzi au deja 46 de ani de când s-au cunoscut!
Sunt un exemplu de urmat pentru toţi tinerii care sunt la început de drum!
Au muncit de foarte tineri cu corectitudine, dăruire şi profesionalism, Rodica îşi aminteşte că Andrei  o aştepta la sfârşitul orelor de program în fiecare zi, fără nici o excepţie şi mergeau împreună acasă!
Ce mi-a plăcut la Andrei toată viaţa: ca a fost şi este un tată bun, că am fost şi sunt respectată şi iubită aşa cum ar trebui să fie toate femeile, că a avut mereu grijă ca în familia noastră să fie echilibru şi armonie. Andrei zâmbeşte doar, pentru el Rodica a fost şi este cea mai frumoasă femeie si cea mai bună soţie!
Acum au 3 nepoţi  frumosi şi deştepţi de la cele două fiice şi sunt fericiţi! Nu-şi mai doresc decât sănătate şi să fie împreună mereu!
„Ascultă-ţi inima şi doar dacă iubeşti cu adevărat, abia atunci să te căsătoreşti” e sfatul  lor, un sfat bun pentru toţi la început de drum!

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook