Home Povesti de dragoste Bebe şi Lucia

Ne-am cunoscut la tribunal: amândoi divorţam de fosta şi fostul …ne salutam pe holurile tribunalului fără să ştim ce va urma.. o cafea, un suc … şi…
Apoi ne-am reîntâlnit la primărie unde lucram amandoi. A fost ceva reconfortant în această reîntâlnire deoarece ne-a redat fiecăruia echilbrul pierdut şi desigur, speranţele de viitor amandoi cu câte un copil, băieţi amândoi, de vârste apropiate.
Şi mai apoi, încă înainte să ne gândim că ne vom căsători, în timpul perioadei de acomodare reciprocă, a intervenit infarctul … am călătorit în SUA şi Bebe a fost operat pe cord deschis: patru bypass-uri
A reuşit! Desigur.
Şi înainte de operaţie el m-a cerut-o în căsătorie, iar la o lună, în timpul convalescenţei petrecute în SUA, ne-am cununat atât la sfat cât şi la biserică, în San Antonio, Texas.
A fost de minune: masă bogată, şi muzică mexicană live, cu sombreros şi multă tequila…
Putem spune că legătura noastră s-a cimentat, dragostea noastră a crescut în timp: a fost şi dragoste la prima vedere, bazată pe ceea ce văd ochii şi pe ceea ce cere sufletul şi de-a lungul timpului, ne-am convins că ne leagă foarte multe lucruri şi sentimente. Amandoi, prin sacrificii şi atasament, am condus-o pe Luana pe drumul succesului în dans sportiv, devenind campioană naţională la categoria standard.
Ne-au plăcut călătoriile şi iată avem la activ câteva escapade de neuitat: San Antonio-ul Texasului american foarte aristrocat, Bermudele cu nisipul lor foarte alb şi fin, Italia cu Florenta cea plină de amintiri, Chişinăul românesc, şi Delta Dunării cea spectaculoasă.
Nu avem o poveste deosebită: suntem normali, reali, concreţi şi eficienţi. Familia noastră are deja o „vechime” de 24 de ani, timp în care fiecare a dăruit celuilalt iubire şi confort.
Şi desigur, avem să o făcem în continuare…..

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook