Home Povesti de dragoste Eduard şi Bianca

În urmă cu 5 ani si jumătate Eduard şi Bianca au avut parte de cel mai magic moment de până acum: s-au cunoscut, din greşeală, în liceu. A fost dragoste la prima vedere!
Amândoi erau foarte introvertiţi, dar şansa de a se cunoaşte le-a schimbat modul de gândi, de a comunica cu cei din jur şi chiar de a iubi.
Au lucrat împreună aproximativ 6 luni la revista şcolii şi fără să îşi dea seama au format o echipă perfectă. Totul era foarte natural, se completau reciproc şi au ajuns să se înţeleagă doar din priviri. Până şi colegii şi profesorii au observat la un moment dat cât de bine se potrivesc… mai puţin ei doi.
„În timp ce se apropiau ultimele zile de liceu ne-am dat seama că nu vom mai avea ocazia să ne întâlnim atât de des şi brusc ne-am dat seama că ne va fi dor să ne vedem şi să lucrăm împreună.
Am fost foarte fericit când Bianca mi-a mărturisit că mă place deoarece dacă nu făcea acest pas poate nu ne-am mai fi întâlnit niciodată. Întotdeauna am apreciat curajul ei şi faptul că luptă pentru lucrurile care sunt foarte importante pentru ea. Desigur cel mai mult îmi place la ea bunătatea, sensibilitatea, inteligenţa şi, desigur frumuseţea ei.”
„Cel mai mult îmi place la Eduard simţul umorului. Nu cred că mă voi plictisi vreodată lângă el. De asemenea îmi place perseverenţa lui, creativitatea, corectitudinea şi siguranţa pe care mi-o oferă. Simt că mă voi putea baza pe el în fiecare moment al vieţii şi ne vom completa mereu perfect realizând numai lucruri frumoase împreună.”
În ultimii ani adevărata magie s-a petrecut în culisele spectacolelor susţinute de noi, deoarece tot ceea ce este prezentat pe scenă este rezultatul unei comunicări şi completări de-a dreptul magice.

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook