Home Povesti de dragoste Mircea şi Daciana

Facem parte din acei puţini norocoşi care au avut ocazia să-şi întâlnească marea iubire, iar pentru acest lucru suntem recunoscători în fiecare zi. Totul a început pe 05 iulie 2011 cu un mic dejun în familie fără să ştim ce va urma. Fără să ştim că marea iubire se ascunde la câţiva membri de familie distanţă. La un moment dat, au plecat cu toţii şi am rămas doar noi. Am ştiut imediat ce avea să se întâmple. Îţi recunoşti iubirea vieţii atunci când o întâlneşti. A urmat apoi Festivalul de Jazz de la Garana, unde am petrecut cele mai frumoase cinci zile, după care am rămas complet nedespărţiţi.
Ne plac atât de multe lucruri unul la celălat, încât e imposibil de enumerat de teamă să nu excludem ceva. Dar faptul că avem aceleaşi principii, că ne sincronizăm în gândire şi în idei, împărţim aceleaşi pasiuni: cititul, muzica şi călătoriile şi înca un lucru important: râdem extrem de mult, indiferent de situaţie. Suntem identici şi unici ca pereche.
În aproape patru ani de când existăm, am reuşit să întemeiem o familie, o afacere de succes împreună – fiind designeri amândoi, ne iubim cum nu am crezut că se poate iubi şi nu cred că poate exista ceva mai mult. Suntem fericiţi cu normă întreagă.
Visul nostru este unul simplu şi frumos: să ne dea Dumnezeu viaţă lungă, să fim sănătoşi, ca să ne putem bucura unul de celălat până la adânci bătrâneţi şi dincolo… De restul ne ocupăm noi! 🙂

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook