Home Alte evenimente Miss Transilvania 2014

Se cauta Miss Transilvania 2014
Catalina Burlo, Avenue The Club si MissTv Romania, organizatori a concursului Miss Transilvania 2014 , anunta inceperea inscrierilor la castingul online a celui mai important concurs de frumusete anual din Transilvania.
Miss Transilvania este marca inregistrata MissTv Romania si este un concurs cu traditie, care dateaza inca din anul 1992, fiind o adevarata rampa de lansare pentru domnisoarele care isi doresc o cariera in lumea modei. Editia 2014 va alinia pe podium 20 de concurente din 14 orase , propunandu-si sa creeze un adevarat regal de frumusete. Aspirantele la titlul “Miss Transilvania 2014” trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii:
– Varsta cuprinsa intre 16-25 ani
– Inaltime minima 1.70m
– Aspect fizic placut
– Dorinta de afirmare
-Sa fie din urmatoarele orase: Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Oradea, Arad, Targu Mures, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Alba Iulia, Deva, Zalau,Sfantu Gheorghe sau Miercurea Ciuc. –
Candidatele pot fi atat cu experienta in lumea modelingului cat si fara experienta. Daca te regasesti in aceste conditii, inscriete acum pe www.misstv.ro , sectiunea “Formular de inscriere” si castigatoarea poti fi chiar TU. Link inscrieri : http://misstv.ro/?page_id=1761 Pe langa marele titlu “Miss Transilvania 2014”,in cadrul evenimentului se va acorda si titlul de “Miss Crisana 2014”, urmat de alte titluri surpriza,toate fiind marci inregistrate. Dat fiind faptul ca un concurs de asemenea anvergura, cere premii pe masura, finalistele vor lupta nu doar pentru titlurile acordate sau o cariera in lumea modelingului,ce si pentru premii in valoare de peste 5000 euro,dupa cum urmeaza: un inel cu diamant in valoare de 2000 Euro, vacanta in valoare de 500 euro, produse vestimentare, accessorii, produse cosmetice si multe alte surprize puse la dispozitie de catre sponsorii evenimentului. Inscrierile se desfasoara in perioada 25 August-20 Septembrie, urmand ca in data de 21 septembrie sa fie alese finalistele. Concursul Miss Transilvania 2014 va avea loc in data de 17 Octombrie, in cadrul elegantei sali de evenimente Ambasador, din Oradea. Organizatorii anunta prezenta unor personalitati celebre a showbizului romanesc la acest eveniment, vedete a caror nume este deocamdata tinut secret. Pentru detalii suplimentare puteti sa accesati pagina de facebook a evenimentului: Miss Transilvania 2014 Tel informatii legate de casting sau eveniment: 0755.962.141 – Catalina Burlo (organizator)

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook