Home Teatru DESCULŢ ÎN PARC

Miercuri, 10 septembrie
ora 19.00 Sala Arcadia
După Neil Simon, regia artistică Sebastian Lupu
O sclipitoare comedie romantică, „Desculţ în parc” înfăţişează eforturile a doi tineri căsătoriţi de a-şi construi viaţa împreună şi, mai ales, de a-şi armoniza personalităţile ce dau naştere la manifestări şi sentimente adeseori contradictorii.
Impulsivă şi impetuoasă, Corrie Bratter îşi asumă unicul rol de a fi „soţia lui Paul” şi îşi investeşte întreaga energie în a-l face pe el fericit, în pofida dificultăţilor inerente la început de drum. Paul, avocat debutant care tocmai a câştigat primii săi şase cenţi într-un proces, are în schimb o fire mai rezervată şi o privire mai cumpătată asupra realităţii. Conflictul piesei se naşte din ciocnirea comică a naturilor lor diferite, care îi duce în cel mai scurt timp până în pragul despărţirii şi al divorţului. A umbla sau nu „desculţ în parc” rezumă metaforic conflictul dintre cei doi îndrăgostiţi.
Distribuţia: Paul Bratter: Andrian Locovei, Corrie Bratter: Mirela Lupu, Ethel Banks: Corina Cernea, Victor Velasco: Ion Abrudan, Instalatorul: Sebastian Lupu

Articole Similare
0 1215

Lasa un mesaj

Facebook