Home Teatru Life Sequence – Comunicat de presă

Teatrul Regina Maria anunță premiera spectacolului de teatru-dans, Life Sequences Profiles.

În 21 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Regina Maria, trupa Iosif Vulcan le va oferi spectatorilor un show de exceptie: Life Sequences Profiles, un spectacol în coordonarea artistică a lui Florin Fieroiu, un spectacol de teatru – dans, care va concura în cadrul Festivalului de Teatru Scurt. Spectacolul este unul omagial, care punctează aniversarea a două decenii de la prima ediție a Festivalului de Teatru Scurt.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate de la agenția teatrului deschisă de luni până vineri între orele 10.00 – 19.00 și sâmbătă și duminică între orele 10.00 – 13.00 sau online de pe www.biletmaster.ro.

Prețurile sunt următoarele:

Life Sequences Profiles

– sală- 20 lei

– loji- 30 lei

– balcon- 10 lei

Descriere spectacol:

LIFE SEQUENCES PROFILES* – PREMIERĂ

Motto:

Cum ar fi:

să nu privim decât un sigur apus de soare?

să nu fumăm decât o singură țigară?

să nu facem sex decât o singură dată în viață?

“Omul repetă acțiunile sale pentru a face ca senzația să dureze mai mult” . 

LIFE SEQUENCES PROFILE este un spectacol de teatru-dans care își creează estetica prin suprapunerea mai multor elemente într-un cadru vizual restrâns: corp, acțiune repetitivă, coregrafie, muzică, structură spațială 2D (care dă posibilitatea spectatorilor să observe spectacolul numai din profil). Acțiunile fizice au durate de maxim cinci secunde și sunt performate în absența conceptului de personaj.

Spectacolul nu are un mesaj concret, ci expune foarte multe idei, dezbătându-le într-un context non-narativ, chiar aleator. Compoziția coregrafică nu are un fir epic ci, mai degrabă se ghidează după vinele energetice ale fiecarei actiuni. Are fundamente vizuale, dinamice și nu psiho-emoționale.

Cu: Georgia Căprărin, Ioana Cheregi, George Dometi, Andreea Gabor, Mihaela Gherdan, Alina Leonte, Alin Stanciu, Radu Tudor și Răzvan Vicoveanu

Un spectacol de Florin Fieroiu

Scenografia: Cristina Milea

Muzica originală: Vlaicu Golcea

*spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Articole Similare
0 1180

Lasa un mesaj

Facebook