Home Spectacole FESTIVALUL NAŢIONAL DE IMPROVIZAŢIE

Un eveniment istoric: confruntarea creativă şi curajoasă dintre trupa Impro Patzan din Oradea şi trupa Backstage Boys din Bucureşti, la care şi tu vei face parte din juriu!
„Toată chestia e nu să fii în siguranţă… ci să rişti totul în faţa spectatorilor, iar când o dai în bară să nu te bosumfli, ci să fii în continuare vesel şi dornic de joacă!” – Keith Johnstone, inventatorul formatului de Teatru Sport
Două echipe de câte trei actori, un MC, un muzician, Expertul Tehnic, Expertul Narativ şi Expertul în Divertisment (ai ghicit, publicul) vor da ce e mai bun din ei timp de două reprize a câte 45 de minute.
Jocuri de agilitate, jocuri cu surprize, jocuri muzicale sau cu voluntari, toate acestea şi multe altele într-un spectacol dinamic, intens şi super-distractiv.

Spectacolul face parte din etapa de optimi a Campionatului Naţional de Teatru Sport, un eveniment în premieră naţională. Teatru Sport, un format internaţional jucat în întreaga lume, încurajează improvizatorii să se arunce în vâltoarea spontaneităţii, să creeze poveşti despre viaţă, să propună puncte de vedere puternice, totul în cadrul unei seri de teatru improvizat. Spectatorii sunt atraşi şi reacţionează adesea ca la un eveniment sportiv, spectacolul rămânându-le în minte mult timp după aceea.
Campionatul Naţional de Teatru Sport face parte din ediţia a doua !MPRO – Festivalul Naţional de Improvizaţie.
Vezi mai multe detalii pe www.improfest.ro, pe facebook.com/improfest.ro

Articole Similare

Lasa un mesaj

Facebook