Acasă Local A fost reținut bărbatul din Suceava filmat în timp ce își bate copilul de 7 ani cu o scândură

A fost reținut bărbatul din Suceava filmat în timp ce își bate copilul de 7 ani cu o scândură

0
A fost reținut bărbatul din Suceava filmat în timp ce își bate copilul de 7 ani cu o scândură

Un bărbat din Suceava a fost reținut, după ce a fost filmat în timp ce lovește cu o scândură un copil de șapte ani. Este chiar copilul său, iar filmarea a fost realizată în casa familiei. Mama asistă la scenă fără să intervină, transmite Mediafax.

Incidentul s-a produs în luna ianuarie, în comuna suceveană Frumosu, însă imaginile violente au devenit publice acum, iar polițiștii s-au autosesizat. 

Un bărbat de 48 de ani își lovește repetat copilul de șapte ani cu o scândură. La scena foarte violentă asistă și mama copilului, care stă într-un fotoliu și nu intervine.

Luni, polițiștii au mers la locuința bărbatului și l-au reținut. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie.

Mama nu a recunoscut incidentul și a refuzat să depună plângere.

Până la urmă, femeia și toți cei patru copii, inclusiv cel agresat, au fost transportati la un centru de primire în regim de urgență.

Potrivit poliţiştilor suceveni, mama băiatului ar fi declarat că nu-şi mai aduce aminte de incident. „S-a întocmit dosar penal pentru violenţă în familie raportat la infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Mama minorilor a negat evenimentul şi a refuzat să depună plângere în calitate de ocrotitor legal. Cei patru minori aflaţi la domiciliu au fost preluaţi împreună cu mama acestora şi transportaţi la un centru de primire în regim de urgenţă. Bărbatul agresor, în vârstă de 48 de ani, a fost reţinut”, au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Suceava. Potrivit presei sucevene, tatăl agresor a stat opt ani în puşcărie, pentru viol asupra fiicei sale vitrege, el ieşind din închisoare în anul 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=Ha3xsjhd73E

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.