Acasă Externe Administrația Trump a renunţat la ideea de a deporta studenții străini

Administrația Trump a renunţat la ideea de a deporta studenții străini

0
Administrația Trump a renunţat la ideea de a deporta studenții străini

Administrația Trump a anulat regula potrivit căreia studenții străini nu mai au voie să rămână în SUA dacă universitatea la care sunt înmatriculați va avea numai cursuri online, a anunțat marți un judecător federal la Boston, scrie CNN.

Decizia vine la oăptămână după ce Agenția pentru Imigranți a anunțat că studenții din universitățile care oferă doar cursuri online din cauza pandemiei coronavirusului ar trebui fie să părăsească SUA, fie să se transfere la instituțiile care oferă cursuri „față în față”.

Săptămâna trecută, serviciul pentru imigrări anunța că studenții internaționali din universitățile americane vor trebui să părăsească SUA sau să riște deportarea dacă universitățile lor vor trece la cursuri exclusiv online. După acest anunț, Universitatea Harvard și Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) au dat în judecată administrația Trump și au declarat că vor să obțină un ordin de restricție prin care să prevină administrația SUA să impună noi reglementări privind obținerea vizei de către studenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.