Acasă Economie Amazon lansează un serviciu pentru comanda și livrarea medicamentelor

Amazon lansează un serviciu pentru comanda și livrarea medicamentelor

0
Amazon lansează un serviciu pentru comanda și livrarea medicamentelor

Amazon lansează un serviciu pentru comanda și livrarea medicamentelor, disponibil în Statele Unite. Amazon Pharmacy va accepta majoritatea tipurilor de asigurări și va oferi reduceri pentru cei fără asigurare, urmând să ofere livrări gratuite pentru abonații Prime.

Amazon își construiește discret oferta pentru piata de livrari farmaceutice de câțiva ani, după ce a intensificat discuțiile interne în 2017 și a achiziționat PillPack în 2018. Industria farmaceutica este notoriu de complexa și competitiva în SUA, iar Amazon Pharmacy este construit parțial pe infrastructura PillPack, inclusiv software de farmacie, centre de depozitare si livrare, și relații cu planurile de sănătate.

Actiunile companiilor farmaceutica au căzut după lansarea Amazon Pharmacy. Acțiunile CVS au scăzut marți cu 8,6%. Walgreens Boots Alliance a scăzut cu 9,6%. Acțiunile Rite Aid au scăzut cu 16,2%. GoodRx, care îi ajută pe consumatori să găsească reduceri la medicamentele eliberate pe bază de rețetă, a scăzut cu 22,5%. Acțiunile Amazon s-au închis puțin mai mari.

Pentru Amazon, anunțul este bine sincronizat. Americanii se bazează tot mai mult pe obținerea medicamentelor prin poștă pentru a evita posibila expunere la coronavirus. Această schimbare ar putea fi permanentă, deoarece mai mulți oameni ca oricând învață despre noi modalități de a primi medicamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.