Președintele Joe Biden a declarat că SUA vor fi „aproape de normal” până pe 4 iulie, când națiunea își sărbătorește Ziua Independenței.

Persoanele complet vaccinate din Statele Unite pot acum să iasă în siguranță în public fără a purta o mască, cu excepția cazului în care se află intr-un loc aglomerat, au anunțat marți oficialii din domeniul sănătății (CDC) și președintele SUA. În ghidurile recent actualizate, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) spuneau că americanii complet vaccinați se pot plimba, merge cu bicicleta, socializa sau lua masa într-un restaurant în aer liber fără a fi nevoie să poarte o mască.

Biden a declarat că a stabilit o dată-țintă pentru 4 iulie, Ziua Independenței națiunii, pentru a face țara „aproape de normal” și „a sărbători independența față de virus”. „Deși mai avem un drum lung de parcurs în această luptă”, a spus Biden, „am făcut progrese uimitoare”, a spus el.

Biden a declarat că a stabilit o dată-țintă pentru 4 iulie, Ziua Independenței națiunii, pentru a readuce țara „aproape de normal” și „a sărbători independența față de virus”.

„Deși mai avem un drum lung de parcurs în această luptă”, a spus Biden, „am făcut progrese uimitoare”, a spus el.