San Francisco, USA - August 4, 2011: Apple Computers logo sits in brushed metal facade of a store in Union Square. Apple's control over branding and the consumer experience is legendary, and award-winning architecture and iconic design elements of the company's flagship retail locations have played no small part in the brand's resurgent popularity.

Apple își va prezenta noile iPhone-uri pe 14 septembrie, în cadrul unui eveniment care va fi organizat sub titulatura “California streaming”. Noi serii de Apple Watch, AirPods și MacBook Pro ar putea fi, de asemenea, prezentate în cadrul evenimentului în care va fi anunțată și data la care vor deveni disponibile iOS 15 și iPadOS 15.

Gigantul american a trimis invitațiile de presă pentru eveniment în care cadrul căruia, alături de alte produse, vor fi prezentate noile iPhone-uri. Apple va organiza tradiționalul eveniment de toamnă pe 14 septembrie, conform invitațiilor trimise presei. Sub titulatura “California streaming”, evenimentul va avea loc, la fel ca în ultimii ani, la noul sediu al companiei, Apple Park.

Vedeta evenimentului este așteptată să fie o nouă serie de iPhone, care se va numi, probabil iPhone 13. Aceasta va reprezenta un upgrade minor comparativ cu iPhone 12, păstrând același design și multe din caracteristicile tehnice. Printre noutăți, pe lângă un nou chipset, iPhone 13 ar putea avea un breton mai mic și o rată mai mare de împrospătare a ecranului. Cele mai importante upgrade-uri, însă, vor veni, cu siguranță, pe partea foto. La același eveniment, va fi prezentat Apple Watch Series 7. Acesta va veni cu un nou design, care, din informațiile de până acum, creează probleme Apple în ceea ce privește producția. Astfel, este posibil ca intrarea pe piață a acestuia să întârzie și ca stocurile să fie limitate la început. Ca de obicei, Apple va lansa și noi versiuni ale sistemelor sale de operare, printre care se vor numără iOS 15 și iPadOS 15.