Acasă Economie Bitcoin și alte criptomonede suferă o nouă scădere importantă după ce Elon Musk a sugerat că Tesla și-ar putea vinde toate rezervele de Bitcoin deținute

Bitcoin și alte criptomonede suferă o nouă scădere importantă după ce Elon Musk a sugerat că Tesla și-ar putea vinde toate rezervele de Bitcoin deținute

0
Bitcoin și alte criptomonede suferă o nouă scădere importantă după ce Elon Musk a sugerat că Tesla și-ar putea vinde toate rezervele de Bitcoin deținute

Prețul Bitcoin s-a tranzacționat sub 45.000 de dolari duminică, după ce un tweet al directorului general al Tesla, Elon Musk, un susținător declarat al criptomonedelor, a sugerat că Tesla ar putea lua în considerare sau ar fi vândut portofoliile sale de bitcoin.

Tweetul lui Musk a fost un răspuns la un cont de Twitter neverificat numit @CryptoWhale, care a spus: „Bitcoinerii se vor pălmui singuri în trimestrul următor când vor afla că Tesla a renunțat la restul participațiilor lor #Bitcoin. La câtă ură primește @elonmusk, nu l-aș învinovăți…”.

Musk a răspuns „într-adevăr”, fără să precizeze dacă Tesla și-a vândut deținerile de bitcoin sau că este pur și simplu de acord cu sentimentul că se confruntă cu critici.

Pe 12 mai, Musk a declarat că Tesla nu va mai accepta bitcoin pentru achiziția de mașini, invocând preocupările de mediu care au apărut de mult timp pentru o schimbare rapidă a poziției companiei față de criptomonedă.

Tweeturile șefului Tesla, care au contribuit la o parte din creșterile înregistrate de bitcoin în ultimele luni, au declanșat săptămâna trecută o scădere de 17% a valorii criptomonedei, când a spus că clienții companiei sale nu vor mai putea folosi bitcoin pentru a cumpăra mașinile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.