Acasă Economie Blue Air va relua zborurile de la Cluj-Napoca spre 13 destinații din Europa

Blue Air va relua zborurile de la Cluj-Napoca spre 13 destinații din Europa

0
Blue Air va relua zborurile de la Cluj-Napoca spre 13 destinații din Europa

Blue Air anunţă introducerea, începând din martie 2021, a 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinaţii-cheie din Europa, precum şi introducerea de 7 rute noi şi conexiuni smart de la baza sa din Bacău.

Începând cu luna martie 2021, Blue Air va opera zboruri directe către 13 destinaţii din Europa de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj Napoca, inclusiv două zboruri interne zilnice către Bucureşti. Noile rute introduse vor optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinaţii europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât şi pentru business. Noile destinaţii care vor fi operate de la Cluj sunt: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma şi Stuttgart.

Cu ocazia evenimentului care a marcat redeschiderea Aeroportului Internaţional Bacău, Blue Air anunţă şi 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020, conexiuni smart cu Europa via Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.