Un Bentley Flying Spur, evaluat la 300.000 de euro, este ultimul model adăugat de Cristiano Ronaldo colecției sale impresionante de mașini.

Presa engleză scrie că șoferul lui CR7 a stat aproape 7 ore în benzinărie, unde a mers să alimenteze noul Bentley al starului portughez și, în cele din urmă, a renunțat și a plecat. 

Totul s-a petrecut în ziua de marți, atunci când noua achiziție din garajul lui Cristiano Ronaldo a fost surprinsă de jurnaliștii de la Mirror într-o benzinărie din apropierea casei fotbalistului. Super bolidul a ajuns la peco la ora 2:20 pm și a staționat acolo 6 ore și 40 de minute, înainte ca șoferul să-și piardă speranța și să plece, fără a alimenta.

Întâmplarea a fost cauzată de criza de carburant cu care se confruntă Marea Britanie. “Cu toți banii pe care-i are, Ronaldo se află în aceeași situație cu noi. Șoferul lui a așteptat cu orele, sperând să facă plinul, dar, într-un final a decis să plece. A așteptat în ploaie până n-a mai putut.”, a spus o sursă pentru The Sun.