Compania de IT SoftServe, printre cele mai mari din Europa de Est, s-a lansat în România și caută angajați

308

Furnizorul ucrainen de software și servicii de consultanță SoftServe, printre cele mai mari companii de tehnologie din Europa de Est, și-a lansat operațiunile în România și caută angajați.

SoftServe a fost fondată în Ucraina în 1993, în prezent având sedii la Liov și Austin (SUA) și circa 13.000 de angajați în 12 țări, relevă date analizate de Profit.ro. Compania a deschis, recent, primul său birou din România, în București, ca parte a strategiei sale de extindere a capacităților de livrare la nivel global.

„În ultimii ani, SoftServe a demonstrat o creștere semnificativă, deoarece cererea pentru serviciile noastre este foarte mare pe piața globală. Strategia noastră de extindere a livrărilor la nivel global include lansarea pe piețele noilor talente, de aceea am lucrat la extinderea noastră în România în ultimele șase luni”, spune Volodymyr Semenyshyn, președintele SoftServe pentru regiunea EMEA. SoftServe oferă la acest moment peste 80 de locuri de muncă în România, iar până la finele anului vrea să ajungă la o echipă locală de peste 350 de dezvoltatori IT. Numărul angajaților români este estimat să depășească 800 de persoane până în 2025. SoftServe furnizează servicii și soluții în domeniul ingineriei software, cloud și DevOps, big data și analiză, inteligență artificială și învățare automată, internetul obiectelor, designul experienței, securitate cibernetică, platforme de experiență, realitate extinsă (XR), robotică și platforme de inovare. Printre clienții companiei se numără IBM, Cisco, Deutsche Bank, Cloudera. SoftServe este, de asemenea, partener al AWS, Microsoft, Google Cloud, precum și UiPath, primul unicorn cu rădăcini românești.

SURSĂprofit.ro