Acasă Economie Curse aeriene de la Iaşi către Basel şi Berlin, după ce spaţiul aerian al Republicii Moldova a fost închis

Curse aeriene de la Iaşi către Basel şi Berlin, după ce spaţiul aerian al Republicii Moldova a fost închis

0
Curse aeriene de la Iaşi către Basel şi Berlin, după ce spaţiul aerian al Republicii Moldova a fost închis

Două noi curse aeriene sunt operate pe Aeroportul din Iaşi, către Basel şi Berlin, după închiderea spaţiului aerian al Republicii Moldova din cauza conflictului militar din regiune, relatează News.ro.

Primul zbor Iaşi-Basel a fost efectuat de către Wizz Air duminică dimineaţă, în timp ce către Berlin aceeaşi companie va opera un zbor în cursul zilei de luni.

„Cele două destinaţii sunt operate de compania Wizz Air, pentru a suplimenta numărul de rute internaţionale la Aeroportul Iaşi, ca urmare a creşterii fluxului de pasageri în contextul actual”, anunţă Aeroportul ieşean.

Totodată, pe ruta Chişinău-Iaşi circulă zilnic un tren, iar din gara Iaşi pasagerii sunt preluaţi gratuit cu autobuzele Companiei de Transport Local către aeroportul din Iaşi.

Trenul pleacă în fiecare zi la ora 6.40 din gara Chişinău, sosirea în Iaşi fiind programată la 11.13. Din Iaşi trenul spre Chişinău pleacă la 17.40, iar la 21.52 ajunge în caputala Republicii Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.