Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași și președintele PNL al filialei locale, a murit luni dimineață după ce a fost infectat cu coronavirus.

Dan Drăgulin avea 59 de ani și se afla internat la Institutul Matei Balș din București cu mai multe comorbidități, conform Digi24.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

Drăgulin a fost primar la Călărași timp de 8 ani, iar la alegerile din 27 a candidat pentru un nou mandat, însă a pierdut în fața candidatului PSD Marius Grigore Dulce, director al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.