Oportunitățile de muncă sunt distribuite în toate orașele în care compania are deschise centre: Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Tîrgu-Mureș și Pitești. Pe lângă aceste oportunități, Endava desfășoară programe dedicate absolvenților sau personelor la început de carieră în 5 dintre locațiile sale din România.

Compania a continuat să angajeze pe întreaga perioadă a pandemiei, înregistrând o creștere a numărului de locuri de muncă în această perioadă de toamnă, ca urmare a unei evoluții în zona serviciilor de digitizare la nivel global. Până acum, aproape 100% dintre angajații companiei au posibilitatea să lucreze de acasă, datorită infrastructurii de date excelente, în toate orașele în care este prezentă, dar și a investițiilor pe care compania le-a făcut în procese și echipamente care fac posibilă livrarea serviciilor sale, fără a face rabat de la calitate. Toate activitățile de recrutare, integrare a noilor colegi în activitatea companiei și training au loc acum exclusiv online. 

Echipele aflate în centrele de livrare din România deservesc clienți din zona de plăți și servicii financiare, TMT (Tehnologie, media și telecomunicații), FMCG, logistică, dar și o mare parte din serviciile de suport ale companiei la nivel global.

În ceea ce privește rolurile disponibile, compania este în căutare de dezvoltatori software, testeri, ingineri în managementul aplicațiilor, experți în zona de date, angajați în serviciile de suport, analiști, manageri de proiect și arhitecți software.

Locurile de muncă disponibile, pot fi consultate pe pagina de cariere a companiei.

Pe piața locală, compania continuă să se concentreze pe dezvoltarea de programe alături de comunitățile tehnice și să susțină dezvoltarea parteneriatelor strategice cu universitățile, stabilite în ultimii ani, în toate orașele în care Endava are centre de livrare.

Accentul pe susținerea dezvoltării pieței IT este subliniat de asemenea de către unele programe dedicate candidaților fără experiență sau care își doresc să își dezvolte aptitudini profesionale în arii precum dezvoltarea, testarea, managementul aplicațiilor software, sau managementul relațiilor cu clienții (CRM). Programele disponibile acum pentru juniori acoperă orașe ca Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași și Pitești.