Acasă Externe Explozii masive la Briansk, un oraș din Rusia aflat la 150 Km de granița cu Ucraina și la 400 Km SV de Moscova

Explozii masive la Briansk, un oraș din Rusia aflat la 150 Km de granița cu Ucraina și la 400 Km SV de Moscova

0
Explozii masive la Briansk, un oraș din Rusia aflat la 150 Km de granița cu Ucraina și la 400 Km SV de Moscova

Rusia. Explozii masive la Briansk, un oraș aflat la 150 Km de granița cu Ucraina și la 400 Km SV de Moscova. Presa rusă spune că ar fi explodat un depozit de țiței. Este al șaselea incident de acest fel din ultima săptămână

Pe rețelele de socializare din Rusia au apărut filmări cu o explozie uriașă în orașul Briansk, dar nu este clar dacă este vorba despre una sau despre două explozii separate, așa cum par a arăta filmările din timpul nopții.

Incidentul s-a produs în noapte de duminică spre luni, la ora locală 2. Numeroase mașini de intervenție au fost filmate îndreptându-se spre Briansk în această dimineață, dar nu există nicio comunicare oficială privind cauzele incidentului sau magnitudinea acestuia.

Image

Prin Briansk trece conducta de țiței Druzhba (Prietenia) construită pe vremea URSS pentru alimentarea țărilor din Europa de Est și una dintre cele mai lungi din lume.

În ultima săptămână în Rusia au avut loc cel puțin șase incidente bizare, incluzând incendii la instituții militare și fabrici de arment, dar și colapsul unui baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.