Odată cu începerea zborurilor către Cluj-Napoca, transportatorul va deservi piața din România cu un total de 16 zboruri săptămânale

Transportatorul aerian Flydubai din Dubai a anunțat planuri de lansare a zborurilor către Cluj-Napoca, al doilea oraș ca mărime din România, începând de luna viitoare, scrie Gul Business, citată de Rador.

Compania aeriană va opera zboruri de două ori pe săptămână între Dubai International (DXB) și Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (CLJ) începând cu 20 martie 2021. Zborul FZ 1219 va pleca de la DXB la 10.15am și va ateriza în CLJ la 1.55pm. Zborurile de întoarcere FZ 1220 vor pleca din orașul românesc la ora 14.45 și vor ajunge în Dubai la ora 22.00

Tarifele de întoarcere pentru clasa business de la DXB la CLJ pleacă de la 8.000 Dhs (aprox 1800 euro) și tarifele pentru clasa economică de la 1.100 Dhs (aprox 250 euro).

Emiratele vor partaja codul de rută, oferind călătorilor mai multe conexiuni prin Dubai, către 155 de destinații combinate deservite de ambele companii aeriene.

Flydubai operează deja un zbor dus-întors zilnic între Dubai International și capitala României, București. Odată cu începerea zborurilor către Cluj-Napoca, în martie, transportatorul va deservi piața din România cu un total de 16 zboruri săptămânale.