Acasă Externe Furtuna tropicală Beta devine uragan și ameninţă Texasul

Furtuna tropicală Beta devine uragan și ameninţă Texasul

0
Furtuna tropicală Beta devine uragan și ameninţă Texasul

În cursul zilei de vineri s-au format trei noi furtuni tropicale în decurs de doar şase ore. Furtuna tropicală Wilfred, ultima cu un nume tradiţional, s-a format în Oceanul Atlantic vineri dimineaţă. După mai puţin de o oră, furtuna tropicală Alpha s-a format în estul Oceanului Atlantic de Nord, lângă coasta Portugaliei. Mai apoi, furtuna tropicală Beta s-a format în partea de vest a Golfului Mexic.

Texas este cel mai recent stat din Statele Unite care se pregătește de o furtună în timpul acestui sezon de furtuni extrem de aglomerat din acest an, deoarece se așteaptă ca furtuna tropicală Beta să se intensifice si sa se transforme într-un uragan înainte de a ajunge la țărm mai târziu în această săptămână.

Atât orașul Galveston, cât și comitatul Galveston au emis sâmbătă ordine de evacuare voluntară înainte de sosirea preconizată a furtunei numite Beta, la fel ca și orașul Seabrook la nord de Galveston.

Oamenii de știință spun că acest sezon de furtuni foarte aglomerat se datorează, cel puțin parțial, schimbărilor climatice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.