Update 2: Autoritățile locale anunță că până acum au fost raportați 60 de răniți, dar operațiunile sunt încă în desfășurare.

Update: Purtătorul de cuvânt al poliției a confirmat că trei persoane au murit în urma deraierii trenului. A precizat că nu se cunoaște exact numărul răniților, dar a adăugat că “pot să afirm că trenul era plin cu pasageri la momentul accidentului”, inclusiv cu elevi. Traficul feroviar este blocat complet în regiune.

Știrea inițială:

Mai multe persoane au fost rănite după ce un tren de pasageri a deraiat, vineri, în regiunea Garmisch-Partenkirchen din Bavaria, în sudul Germaniei. Incidentul a declanșat o operațiune de salvare la scară largă, transmite Deutsche Welle. Conform Reuters, care citează publicația germană Bild, o persoană a decedat.

Purtătorul de cuvânt al poliției a precizat că ”sunt cel puțin câteva persoane rănite” și că o ”operațiune mare de salvare este în curs de desfășurare”. Până în acest moment nu este clar câte persoane se aflau în tren și motivul din cauza căruia acesta a deraiat.