Grecia. Coliziune frontală între două trenuri, unul de pasageri și unul de marfă, lângă Larissa. Cel puțin 32 de persoane au murit iar 85 sunt rănite. Operațiunea de salvare este în curs, iar bilanțul este provizoriu.

Accidentul s-a produs la ora 3 dimineața, la 380 de km nord de Atena, lângă orașul Tempe din regiunea Larissa. Un tren de pasageri care făcea legătura între Atena și Salonic s-a ciocnit frontal cu un tren de marfă care mergea la Larissa, venind dinspre Salonic. Salvatorii au identificat 32 de morți, iar din ce 85 de răniți transportați la spitale, 25 sunt în stare gravă. 194 de pasageri au fost transportați la Larissa, dar la bordul trenului de pasageri se aflau 350 de pasageri și 20 de angajați ai companiei feroviare, ceea ce înseamnă că încă sunt persoane care nu au fost găsite.

Cel puțin trei dintre vagoane au luat foc. Potrivit presei grecești, supraviețuitorii au povestit că, la impact, mai mulți pasageri au fost aruncați prin geamurile vagoanelor, iar alții au rămas încarcerați între fiarele contorsionate, la răsturnarea trenului.